CK7010 MULTICOOKER wielofunkcyjny garnek

CK7010 MULTICOOKER wielofunkcyjny garnek

Techniczne parametry:

  • Produkt 7 v 1: Fondue, Duszenie, Gotowanie, Gotowanie na parze, Smażenie, Grill, Zapiekanie + Frytkownica
  • Oszczędność powierzchni w kuchni
  • Rozbieralny – pojemnik można myć w zmywarce
  • Płynna regulacja temperatury
  • Szklana pokrywa
  • Wyjmowany pojemnik z nieprzywieralnej powierzchni
  • Uchwyty do łatwego przenoszenia
  • Zakres regulacji temperatury od 60 do 190°C
  • Termostat
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Akcesoria: set 6 widelców do fondue, kosz do smażenia, kratka z otworami do gotowania na parze, łyżka do nabierania z otworami
  • Wymiary wewnętrzne: 275 x 275 x 95 mm
  • Wymiary zewnętrzne: 350 x 335 x 235 mm
  • Moc: 1500 W

Multifunkcyjny garnek Concept 7x7 umożliwia przygotowanie posiłków na 7 + 1 różnych sposobów

Dzięki niemu w domu możesz:

  1. Smażyć
    Kto nie miałby ochoty na złocistego, chrupiącego kotleta? Dno zbiornika jest wystarczająco duże, aby można było usmażyć cztery na raz…
  2. Gotować
    Zupa, ziemniaki, makaron, ryż, a wszystko to dzięki funkcji gotowania w multifunkcyjnym garnku Concept.
  3. Grillować
  4. Gotować na parze
    Garnek 7x7 wyposażony jest w kratkę z otworami, która umożliwi wam przygotowanie potraw w jeden z najzdrowszych sposobów - gotowanie na parze. Przygotowywane warzywa nie tracą koloru i cennych witamin.
  5. Opiekać
  6. Przygotować fondue
    Wystarczy powoli rozpuścić czekoladę lub ser w ogrzanym pojemniku i przy pomocy dołączonego zestawu widelców możecie delektować się świeżymi owocami w czekoladzie lub pysznym pieczywem w serze. Przykładowy przepis na klasyczny szwajcarski ser fondue dla 4 osób: Utarty ząbek czosnku podgrzać w 250ml wytrawnego białego wina. Dodać do tego 300g utartego sera ementalera i 300 g grojera (można użyć innych gatunków sera wedle uznania). Całość pokropić wyciśniętym sokiem z połowy cytryny. Wszystko dokładnie ze sobą wymieszać, aż powstanie gładka i szklista serowa masa. 60 ml wiśniowego likieru wymieszać z łyżką mąki ziemniaczanej, dodać odrobinę pieprzu i gałki muszkatałowej, całość dolać do gorącej masy serowej. Serwowanie: Na widelce fondue nabić kawałki pieczywa i maczać w przygotowanej masie serowej.
  7. Smażyć frytki
  8. Podgrzewać
Cena detaliczna z VAT: 510 zł Sklep internetowy dla klienta detalicznego